Tietoa meistä

Innotalot - miksi juuri me

Miksi me?

Kauttamme saat asiantuntevaa palvelua 30 vuoden kokemuksella.

Voit luottaa meiltä saamaasi ammattitaitoon, sillä välittäjillämme on YKV- (Ylempi kiinteistönvälittäjä) sekä LKV-pätevyys (laillistettu kiinteistönvälittäjä). Lisäksi olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät Liiton (SKVL) jäsen ja Laatuaktorisoitu kiinteistönvälittäjä. Olemme myös allekirjoittaneet hyvän välitystavan ohjeen.

On kohteesi sitten kerrostalo, omakotitalo, uudiskohde tai mikä tahansa muu kohde, löytyy kiinteistönvälittäjiltämme kokemusta ja tietotaitoa kohteeseen liittyen!

Noudatamme hyvää välitystapaa

SKVL Laatuaktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Dias asiantuntija

 

Asiakaslähtöinen toimintatapa

Tavoitteenamme on, että saat kohteestasi parhaan mahdollisen hinnan ilman, että sinun tarvitsee huolehtia turhista!
Lähtökohtanamme on, että kohteelle lähdetään tavoittelemaan parasta mahdollista myyntihintaa. Jokainen kohde on uniikki, minkä takia korostamme kohteen markkinoinnissa juuri sen parhaita erityispiirteitä. Kaikkiin toimeksiantoihin kuuluu ammattivalokuvaaja ilman lisäkustannuksia.

Sinun ei tarvitse huolehtia kohteen myyntiin liittyvistä asioista. Myyntitoimeksiantoihin kuuluu automaattisesti markkinointi tarvittavissa kanavissa. Kauttamme saat myös kaiken myyntiin liittyvän ammattitaidon niin kohteeseen kuin käytännön asioihin liittyen. Voit luottaa, että kannamme vastuun asuntokauppojen laillisuudesta.

Annamme kaiken ammattitaitomme käyttöösi ja neuvomme mielellämme myös mieleesi heräävissä kysymyksissä, oli kyseessä sitten lakiasiat tai remonttiin liittyvää pohdintaa.

Erityisosaamista juuri sinun kohteellesi

30 vuoden kiinteistönvälityskokemukseemme mahtuu paljon erilaisia kohteita. Voit huoletta luottaa, että osaamme auttaa sinua juuri sinun kohteesi kanssa. Kiinteistöjen ja asuntojen lisäksi meillä löytyy vankkaa kokemusta uudiskohteista. Kauttamme onkin saatavilla myös vastaavan mestarin palvelut.

Luja ammattitaito

Vankka kokemus

Läpinäkyvä hinnasto

Innotalot logo

Mika Matilainen, YKV, LKV, LVV

Mika on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja hänen on tehnyt pitkän 30 vuoden uran alalla. Voit luottaa Mikan tietotaitoon, missä tahansa myyntiin liittyvässä kysymyksessä. Mikalla on myös vankka kokemus uudiskohteista, rakentamisesta ja remontoinnista.

Mika on SKVL:n Laatuaktorisoitu kiinteistönvälittäjä. 

Innotalot - Ota yhteyttä